Aviaţiunea dă senzaţia!

Mitingul de la Băneşti a fost incredibil. Cam ăsta ar fi rezumatul evenimentului de sâmbătă.

În detaliu, au fost oameni şi avioane, evoluţii spectaculoase şi muuuulte emoţii.

Ştiţi cum e să stai sub caruselul Iacărilor Acrobaţi, să-ţi zbârnăie elicile pe la urechi şi să te laşi învăluit de fumul avioanelor? Dacă nu ştiţi, vă recomand să încercaţi. După ce Iacării au terminat evoluţia, toţi cei 10+, care eram de cealaltă parte a pistei, aveam câte un zâmbet larg pe faţă, pielea de găină şi ne uitam unii la alţii miraţi 🙂 de ce-am avut ocazia să simţim. A fost extraordinară experienţa.

A fost primul miting la care nu am pus mâna pe camera foto şi-am ales să savurez zborul. Am stat printre avioane, am ascultat motoarele Extrelor torcand şi-am respirat mirosul de carburant ars. Încă nu mi s-au aranjat prea bine în cap cele trei zile petrecute la Băneşti, dar cred că asta contează foarte puţin. Am rămas cu un sentiment de bine şi de mulţumire + am cunoscut câţiva oameni minunaţi. Iacării au fost extraordinari, iar Jurgis Kairys a intrat pe lista acrobaţilor de văzut măcar o dată pe an. Nu spun asta doar pentru că reuşeşte să ne lase, de fiecare dată, cu gurile căscate, ci pentru că, după discuţia de duminică dimineaţa, mi-am dat seama că nu a trăit degeaba. Câte ar avea de învăţat unii piloţi de-ai noştri de la el, oho!

Mitingul ăsta a avut de toate, pornind de la aeromodele şi terminând cu paraşutişti, şi a reuşit să demonstreze, dacă mai era nevoie, ca pasiunile sunt motoarele vieţii noastre de zi cu zi.

Mulţumesc, Aripi Româneşti şi Iacării Acrobaţi&Co! You did a great job! 😉

P.S.: Urmăriţi-o pe Mihaela Olteanu evoluând pe Extra 300L 😉 I see good things in her future!

About Anca

04.04.1986, incapatanata si cam egoista. Apreciez bucuriile mici, oamenii frumosi si gandurile cu sambure. Si-mi place sa zbor.

4 comments

 1. Si mie mi-a placut la nebunie, am plecat de acolo plutind, asa entuziasmata eram! Unde mai pui ca in tot fumul ala dens si bezna care se lasase am dat – nu stiu cum am reusit – peste nimeni altul decat….Jurgis Kairys, care statea stingher undeva putin mai departe de avionul lui…nu mi-a venit sa cred si dupa ce am schimbat cateva vorbe cu el – care mi-au confirmat ca este un om modest si fara aere de vedeta – l-am rugat sa facem o poza impreuna, caci “I am his biggest fan” :-D. Este incredibil ce reuseste sa faca omul asta la cei 60 ani ai lui…oamenii ca el sunt adevaratii eroi, nu toti caraghiosii care se impauneaza cu te miri ce pe toate caile de comunicare existente!

  O sa scriu si eu despre miting, nu am apucat inca. Am o groaza de poze si filmulete care merita vazute si care sper sa convinga oamenii sa vina in numar si mai mare data viitoare 🙂

  • Anca

   🙂 Ma bucur ca ti-a placut. A fost un miting fara timpi morti :), cred ca asta a contat destul de mult. Publicul a stat lipit de gard de la inceput pana la final. Poze, asa cum spuneam, n-am facut, dar stiu ca spotterii au postat deja pe http://www.photoavia.net/ destul de multe imagini de la Banesti 🙂

   Astept postul tau despre miting 🙂

 2. Mersi mult de link, Anca! E foarte fain site-ul si desi in general sunt la curent cam cu tot ce tine de aviatie, habar nu aveam de existenta lui 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: