Oamenii care se dau peste cap

Cred că v-aţi obişnuit cu expresia asta, o folosesc pentru oamenii care au transformat pasiunea în meserie. Şi care ne dau emoţii când se urcă în cer, cu păsările lor metalice, şi fac tumbe până ameţim noi. Ei nu ameţesc, pentru ei e a doua natură.

Ei bine, de mâine în două săptămâni, adică pe 4 iunie, la Clinceni, are loc cea de a patra ediţie a TransilvAero Show. Îmi place să cred că nu e o coincidenţă şi că măcar un zbor din programul de sâmbătă îi va dedicat lui Mişu, pentru că, aşa cum vă spuneam acum câteva zile, pe 5 iunie se împlinesc 2 ani de când a decolat pentru ultima dată.

Mitingul se anunţă a fi foarte fain, mai ales că se va întinde pe jumătate din zi (de la 13.00 la 21.10) şi pentru că vor evolua, alături de piloţii români, şi Jurgis Kairys (Lituania) – Sukhoi 29, Svetlana Kapanina (Rusia) – Sukhoi 26, Peter Besenyei (Ungaria) – Extra 300, Francesco Fornabaio (Italia) – Extra 300 şi Zoltan Veres (Ungaria) – MXS.

Pe lângă asta, de abia aştept să îi revăd pe Iacării Acrobaţi 😀 Pe cât de mari sunt avioanele lor, pe atât de elegant zboară. Mi-ar plăcea să văd din carlingă cum arată planeta 🙂 Şi aş mai vrea ca planoarele să danseze cu fumigene pe fuzee 8->

Advertisements

About Anca

04.04.1986, incapatanata si cam egoista. Apreciez bucuriile mici, oamenii frumosi si gandurile cu sambure. Si-mi place sa zbor.

6 comments

 1. Din pacate Svetlana, Kairys si Fornabaio nu mai participa… Criza, banii putini etc. Dar vin Zoli si cu Bessenyei. Si Iacarii. Si Hawks of Romania. Si Vulturii Tricolori. Nu mai zic de planoare si parasutisti. O sa fie fain. Si da, Misu nu va fi uitat. Este un miting dedicat memoriei lui, in definitiv, cu avioane Extra readuse in buna forma si cu Zlinurile 142 renascute.

  • Anca

   Ar fi bine sa updateze si organizatorii informatiile de pe site 🙂
   Merci de info, Mihai! Ne vedem pe acolo 🙂

   • I-am luat un mic testimonial lui Lucian Barna acum doua zile pt Aeroshow si il dam in editia de luni (a 8-a editie). Mi-a spus ca nu a mai avut cum sa-i aduca pe respectivii 😦 Ne vedem la Clinceni. Din pacate voi fi un simplu spectator la miting. Nu vom mai reflecta mitingul in emisiune. Si nici Thunderbirds. Dupa editia a 9-a oprim emisiunea din lipsa de resurse. Desi am facut cat de cat audienta, nu exista interes in companiile romanesti, aviatice sau nu, pentru o emisiune de aviatie. Asa ca, gata. Atat a fost sa fie.

   • Anca

    😦 Imi pare foarte rau sa aud asta. Sper sa se redreseze situatia si sa reluati emisiunea la un moment dat…

 2. CU resursele actuale, daca mai continuam, intram in spital. 11-12 ore de munca epuizanta zi de zi, plus filmari, e putin cam mult pentru cineva care face un show tv doar din pasiune, fara sa fie remunerat. Mai mult, contrele bagate de SMFA si Muzeul Aviatiei ne-au scarbit si mai mult… Gata mie mi s-a luat 🙂 Daca voi mai face vreodata Aeroshow? Numai in niste conditii cat de cat decente. Altfel nu, pentru ca sanatatea si timpul meu sunt mult mai importante 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: