Bună! Ce faci?

Sâmbătă seară, am oscilat între a merge la Future Shorts Romania, la TNB, sau la “Bună! Ce faci?”, la Cinema Patria. A ieșit câștigătoare comedia romantică, așa cum se recomandă, a lui Alexandru Maftei. Citisem o mulțime de cronici și am zis că merită să mergem.

Filmul m-a surprins plăcut, atât prin poveste și personaje, cât și prin tehnica de filmare și ilustrația muzicală. Așa cadre faine și atâta muzică bună n-am mai prins de mult timp într-o singură peliculă. Mi-a plăcut ideea cu replicile plasate pe tag-uri, așezate printre legume și fructe, în piață. De fapt, mi-au plăcut aproape toate replicile lor de pe chat. Parcă citeam corespondența dintre ai mei, când tata era în școala militară și mama îl aștepta acasă.

Mi-a mers la suflet replica ei, “Aș vrea să mă dezbrac ca pe o haină și să mă îmbrac în altcineva“. As face și eu asta uneori.

Deși ai tendința de a te scufunda în butoiul cu melancolie, filmul te ține pe margine prin replicile lui Vladimir – “Sunt sigur că o să ajung celebru și foarte bogat, dar încă nu îmi dau seama cum” :))

Vă recomand să mergeți să-l vedeți. Personal, cred că e unul din cele mai bune filme românești.

Sursa foto: roportal.ro

About Anca

04.04.1986, incapatanata si cam egoista. Apreciez bucuriile mici, oamenii frumosi si gandurile cu sambure. Si-mi place sa zbor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: