OTP Air Show 2010

Ma tot plangeam zilele trecute ca mi-e dor de zbor. Acum doua saptamani, am calcat pe la aerodrom si am prins o Extra 300L care tocmai decola catre Clinceni. E greu de tradus in cuvinte ce am simtit cand am auzit motorul torcand, cand am simtit mirosul de kerosen ars… Trecerea lui Laci la verticala, zgomotul avionului, campul scaldat in soarele diminetii, bucuria de a fi acolo, pe aerodromul pe care am crescut… Toate acestea sunt niste emotii atat de puternice incat dorul de zbor a devenit din ce in ce mai pregnant, aproape dureros.

Maine, e miting pe OTP (programul aici). Iese toata aviatia romaneasca la zbor! Plus ca vine si Jurgis Kairys, dublu campion mondial la clasa unlimited 😀 Si ne vom bucura de inca un zbor in formatie executat de dl. Cimpean si de dl. Stamate cu 2 IS28B2! Can’t wait! Va fi o gura de aer proaspat, sa-mi ajunga pana… saptamana viitoare, cand plec cu ATR-ul la Timisoara 😀 Si apoi, sper sa ajung, din nou, la Deva, sa ma dau cu B2-ul. Ca, pana la urma, marea dragoste ramane tot planorismul. Nimic nu se compara cu un zbor in simpla comanda, la termica, vreo ora 🙂

About Anca

04.04.1986, incapatanata si cam egoista. Apreciez bucuriile mici, oamenii frumosi si gandurile cu sambure. Si-mi place sa zbor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: