Soare, mare, avioane (2)

Deși am stat doar sâmbătă la Mamaia, pot spune că am avut parte de un show aviatic foarte fain. Am văzut și zborurile de azi printre picături, la tv, dar nimic nu se compară cu statul cu picioarele în apa mării și cu ochii amețiti după avioane. Am văzut și evoluțiile Svetlanei Kapanina, precise și spectaculoase deopotrivă. Deși după prima manșă era pe primul loc în clasament, a terminat pe locul doi etapa de calificare la Mondiale. Oricum, a fost o experiență nemaipomenită.

Cu toate că anul ăsta se preconiza un show mult mai spectaculos, parcă anul trecut mi-a plăcut mai mult. Multele treceri la rasul apei ale participanților la concurs, precum și parada avioanelor de la RAS, care au razmutat plaja de la Mamaia de i-am văzut pe câțiva pe burtă :), au constituit spectaculosul anul trecut. Anul acesta am avut parte de evoluții complexe și de figuri noi. Una peste alta, a fost frumos la mare, iar mitingul mi-a mai potolit pofta de zbor.

Iacării acrobați și-au făcut intrarea cu o trecere joasă deasupra plajei și ne-au încântat cu binecunoscutul lor program. Îmi pare rău că Hawks of Romania n-au evoluat.

Cam asta a fost sâmbătă:

Mai multe, aici 🙂

Advertisements

About Anca

04.04.1986, incapatanata si cam egoista. Apreciez bucuriile mici, oamenii frumosi si gandurile cu sambure. Si-mi place sa zbor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: