What’s next ?

foto

Îmi place că oamenii cu inițiativă organizează din ce în ce mai multe mitinguri aviatice în Ro și că avem ocazia să vedem cei mai buni piloți acrobați din toate colțurile lumii zburând pe cerul patriei. De abia aștept să mergem la FAI Mamaia World Elite Aerobatic Formula (10-12 iulie). Am fost și anul trecut la Aero GP și, deși vremea n-a fost extraordinară, oamenii s-au dat peste cap deasupra mării… foarte jos. Mi-am sucit gâtul urmărindu-i de dimineața până seara și-aș mai fi stat și a doua zi dacă nu se strica vremea. Anul ăsta se anunță un show la fel de spectaculos, mai ales datorită participării rusoaicei Svetlana Kapanina, pilotul care a bătut la fund o grămadă de (bărbați) acrobați 😀

Cât despre TransilvAeroShow (ediția a doua) din 8-9 august, de la Ghimbav… nu vă pot spune cât sunt de încântată de combinația Peter Besenyei, Veres Zoltan, Hawks of Romania și Iacării Acrobați 🙂 Can’t wait!!!

Sursa foto

Advertisements

About Anca

04.04.1986, incapatanata si cam egoista. Apreciez bucuriile mici, oamenii frumosi si gandurile cu sambure. Si-mi place sa zbor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: