Jurnal de camin

jurnaldecamin

Jurnal de camin

Amuzante pe alocuri, dar triste atunci cand constientizezi ca sunt felii dintr-o realitate recenta, jurnalele de camin adunate de profesorul Rostas si publicate la Curtea Veche prezinta ceea ce este, de fapt, viata de camin. Personal, a fost o experienta interesanta si oarecum placuta; anul II in Grozavesti imi va reveni mereu in minte – Sandra Panda, karaoke, strange guys care trageau cu ochiul pe la dusuri, noptile de iarna in care dormeam in pantaloni scurti si maiou pentru ca muream de cald cu geamul deschis, aurolacii care ne bateau in fereastra/furau tot ce prindeau pe pervaz, noptile de sesiune, cititul cursurilor in 601, dusurile care nu functionau, cainele care schelaia la etajul I, serenadele cantate la chitara si crizele de gelozie ale colegei de la capatul holului.

N-as spune ca e vorba despre un “Jurnal al nefericirii”. E mai degraba o realitate trista, prin care trec aproape toti studentii care, ca sa vezi, au bafta de a prinde un loc la camin.

Advertisements

About Anca

04.04.1986, incapatanata si cam egoista. Apreciez bucuriile mici, oamenii frumosi si gandurile cu sambure. Si-mi place sa zbor.

2 comments

  1. D-nul Rostas mi-a fost profesor si este o persoana extraordinara. Iti recomand o alta carte aparuta anterior despre munca in strainantate, ,,Tur Retur” aparuta tot la Curtea Veche.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: