Decembrie, 10

De abia astept sa luam vacanta! Proiectele sunt aproape finalizate, incepem sa cautam cadouri de Craciun pentru clienti si colaboratori. Zilele sunt din ce in ce mai linistite, mail-urile zilnice si lucrurile mici pe care le mai avem de facut ma relaxeaza intr-un mod neobisnuit. Ceaiul Elenei ma trezeste din cand in cand, privesc pe fereastra si, daca n-as stii ca e Decembrie, as baga mana in foc ca vine primavara.

Soare cu dinti.

Nu simt ca vin Sarbatorile. Mai degraba, astept un soi de pauza – zile in care sa ma trezesc la 10, niciodata singura, sa povestim verzi si uscate, sa iesim la plimbare si sa-i redescopar zambetul in fiecare clipa, mai vesel si mai jucaus ca pana acum.

In alta ordine de idei, am inceput o colaborare pe partea de PR cu un ONG de aviatie, caruia ii vad o viata lunga si frumoasa 🙂 Il gasiti la www.aripiromanesti.ro (pana la finalul lui Decembrie va fi gata), iar daca credeti ca ne puteti da o mana de ajutor, nu ezitati sa o faceti. Promitem proiecte faine in 2009.

Photo by Marcel Comendant
Advertisements

About Anca

04.04.1986, incapatanata si cam egoista. Apreciez bucuriile mici, oamenii frumosi si gandurile cu sambure. Si-mi place sa zbor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: