Let go

Pentru a face timpul sa treaca mai repede, azi am cautat primele jurnale de zbor. Sunt doar trei postate pe poezie.ro, restul inca n-au vazut lumina monitorului :P. Vremea asta nu ma incanta, mai ales ca de cate ori ies afara, mainile si picioarele imi ingheata instantaneu. Tot am zis ca merg la medic sa imi dea un tratament, dar mereu a intervenit cate ceva si am anulat programarile. Anyway, ideea principala este ca mi-e foarte dor de zbor. N-am mai zburat din 2 noiembrie, a trecut aproape o luna si deja nu mai am stare. VREAU LA ZBOOOR! M-am cam saturat de toate grijile zilnice, de plimbat dintr-un oras in altul, de vazut oameni care se sting precum lumanarile, de timp liber lipsa si altele asemenea. Noroc cu cativa oameni dragi, care ma asteapta mereu cu bratele deschise si-mi alinta dupa-amiezile friguroase.

Maine planuiesc sa merg la aerodrom, sa vad planoarele. Daca vremea o fi frumoasa, poate facem si niste fotografii. Si poate si zburam 😀 (stop dreaming!)

Urmatoarele trei posturi vor fi cu cele trei jurnale de zbor. Le voi lasa in varianta initiala, fara corecturi. Le retraiesc de fiecare data cand trec, pe diagonala, printre randuri.

About Anca

04.04.1986, incapatanata si cam egoista. Apreciez bucuriile mici, oamenii frumosi si gandurile cu sambure. Si-mi place sa zbor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: