Hm.

by Horia Boian

Nici n-am simtit cum s-a dus licenta. 3 ore am amortit in banca, scriind despre campanii de CSR, situatii de criza si erori de strategie in campaniile electorale. A fost interesant si placut. Timpul mi-a ajuns si pentru verificarea lucrarii, desi imi faceam griji ca nu voi termina toate subiectele. Acum asteptam rezultatele si nu mai am nicio emotie. A trecut facultatea, am dat si licenta. Urmeaza sa vedem ofertele pentru master, pregatiri la franceza si, daca o fi, la anul, plecarea la masterul din Danemarca. O invidiez putin pe Iulia ca pleaca pe 19 August la Aarhus School of Business, dar i-am promis ca anul viitor ne vedem in orasul-port :).

Privind spre viitorul mai apropiat, astept cu nerabdare sa zbor. Si sa citesc iar beletristica, la umbra de cires sau de aripa alba, dupa caz. Sa mergem la Campia Turzii pe 20 iulie, la Ziua Portilor Deschise si sa vedem MIG-urile. Cu putin noroc, poate ajung si la mitingul de la Kecskemet, din 15 august.

A venit vacantaaa :-”

Photo by Horia Boian

Advertisements

About Anca

04.04.1986, incapatanata si cam egoista. Apreciez bucuriile mici, oamenii frumosi si gandurile cu sambure. Si-mi place sa zbor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: