Dintr-o duminica insorita

Ieri, in timp ce donsoara facea figuri in Parcul Tineretului (cu aceasta ocazie mi-am schimbat parerea despre Serviciul de Ambulanta din Bucuresti 🙂 ), altii se plangeau ca ii doare fundul de la prea mult zbor. Zau ca astept sa ma doara si pe mine fundul de la prea multa termica (si de la placa de plumb, care imi tine de urat la fiecare zbor). Promit sa fiu cuminte si sa nu fac figuri. Dupa ce Pasaroiu’ a intors cutitul in rana si m-a sunat in timp ce spirala pe la 1300m, deasupra Simeriei, am primit si o veste care mi-a readus zambetul pe buze. Un planorist care a brevetat, anul trecut, la Deva, a trecut de prima proba pentru “C”-ul de Argint, zborul de cinci ore. M-am bucurat pentru el cu atat mai mult cu cat mi-a confirmat ceea am gandit anul trecut, cand l-am cunoscut la balansari. Avea sclipirea in ochi, cea pe care am mai vazut-o doar la Catalin Porumbu, figura marcanta a planorismului romanesc. Dupa ce a iesit primul la simpla, in 2007, iata ca anul asta a trecut, tot primul, de proba de cinci ore. Sa mai zic si ca zboara elegant sau ca tine oglinda in termica mai bine decat o buna parte a antrenamentistilor ? 🙂 Brava, Raul ! La cat mai multe !

Maine dam licenta. 78 de oameni intr-un amfiteatru de 250 de locuri. Prognoza arata minunat, 37 de grade la pranz. Adica ne vom topi cu totii in podul Facultatii de Chimie. Hurray, inca o idee geniala marca FJSC!

Advertisements

About Anca

04.04.1986, incapatanata si cam egoista. Apreciez bucuriile mici, oamenii frumosi si gandurile cu sambure. Si-mi place sa zbor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: